Härliga samarbetspartners

En av de viktigaste ingredienserna i ekoturism är att värna det lokala. Det bygger också på en förståelse för djur och natur. Just därför väljer vi våra samarbetspartners med omsorg. I Dalarna och runt Siljan finns massor av duktiga företagare och entreprenörer. Vi har förmånen att arbeta med några av dem och vi hoppas på att fler tillkommer vart efter som. Här är de vi samarbetar med just nu:

OVANMYRA MATGLÄDJE
Detta är vår matleverantör på våra turer i de norra delarna av Rättviks kommun. Ett härligt företag med hjärtat på rätta stället och förkärlek för bra råvaror.

SÖDERSTRÖMS HÄST OCH NATUR
Nina är vår trevliga fjärilsguide tillika hästexpert i de charmiga Gärdsjöbyarna strax norr om Rättvik där vår fjärilsafari äger rum. Vintertid erbjuder vi mysiga slädturer tillsammans med Nina och hennes fina ardennerhästar Euro och Nemo.

DALECARLIUS
Per är vandringsmannen nummer 1. I finaste Rättviksdräkt tar Per oss med på innehållsrika vandringar i Rättviksskogarna och berättar historier från förr som fascinerar och kanske till och med förvånar. En vandring med Per blir aldrig långtråkig!

TRAPPERSERVICE
Trapperservice är ett nätverk av lokala entreprenörer som hjälper oss med bland annat baggagetransporter och arrangemang. De sköter och servar  flera leder och naturområden I Rättvik så att skogen och naturen kan få vara ren och så där skön att besöka. Vi är tacksamma för deras engagemang och stundtals hårda arbete.

ERIKDOTTERS BRUKSLOGI
Katrin som driver charmiga Erikdotters Brukslogi på Furudals bruk i norra delen av Rättviks kommun är vår guide på några  sköna cykelturer samt en vandring upp till Ärteråsens fäbod. Katrin värnar verkligen om naturen och vi är glada för vårt fina samarbete.

SID JANSSON
En man med särskild känsla för mystik och sägner. Sid är trubaduren, underhållaren och visforskaren som alltid levererar med glimten i ögat och kan konsten att krydda varje tur med det lilla extra. Sid räds varken mörksuggor, råndor eller troll.