Konsulttjänster

Har ni behov av hjälp? Då kan jag hjälpa! Jag tar gärna konsultuppdrag kopplade till turism. Långa eller korta, stora eller små uppdrag spelar ingen roll. De senaste åren har jag bland annat gjort marknadsanalyser, konceptutvecklat naturturism, föreläst om entreprenörskap & destinationsutveckling, arrangerat utbildningar om hållbart resande, arbetat med marknadsföring och paketering samt konceptutvecklat besöksmål.

Jag tar uppdrag inom:
* Destinationsutveckling
* Konceptutveckling
* Produktutveckling
* Paketering
* Digital kommunikation
* Framtagning av marknadsföringsmaterial

Jag håller dessutom gärna inspirationsföreläsningar inom ämnena entreprenörskap, hållbart resande samt turismutveckling och kan även hyras in som guide, färdledare och aktivitetsledare.

Aktuella eller tidigare uppdragsgivare:
* Siljan Turism
* Trapperservice
* Säters kommun
* Swedish College of Travel and Tourism
* Schyst Resande
* Vasaloppet
* Hotell Klockargården
* Rättviks kommun
* Stiftsgården Rättvik
* Visit Rättvik
* IFK Mora Alpina klubb

Vem är då jag?
Jag är samhälls- och kulturanalytikern som skolade om mig och blev reseproducent. Jag har lång arbetserfarenhet av att arbeta med och för människor i olika branscher. Detta ger mig en bred och unik kompetens, värdefull för besöksnäringen. Har ni idéer om turismutveckling på er destination eller i ert företag och letar efter en nyfiken, positiv och driftig person kan jag vara den ni söker. Från det att ni presenterar er idé eller behov tar jag snabbt och med glädje sig an uppgiften. Referenser finns så klart att få. CV skickas gärna på förfrågan!

Kontakta mig redan idaglotta@greenowltravel.com så lämnar jag en offert!

 Foto: privat