Konsulttjänster

Vi tar gärna konsultuppdrag kopplade till turism. Långa eller korta, stora eller små uppdrag spelar ingen roll. Har ni behov av hjälp kan vi hjälpa! De senaste åren har vår ägare Lotta bland annat gjort marknadsanalyser, konceptutvecklat naturturism, föreläst om entreprenörskap & destinationsutveckling, arrangerat utbildningar om hållbart resande, arbetat med marknadsföring och paketering samt konceptutvecklat besöksmål.

Vi tar uppdrag inom:
* Destinationsutveckling
* Konceptutveckling
* Produktutveckling
* Paketering
* Marknadsföring
* Utveckling av sociala medier

Lotta håller dessutom gärna inspirationsföreläsningar inom ämnena entreprenörskap, hållbart resande och turismutveckling samt kan hyras in som evenemangs & eventpersonal, samordnare, guide, färdledare, teamledare, assistent eller aktivitetsledare.

Aktuella eller tidigare uppdragsgivare:
* Siljan Turism
* Trapperservice
* Säters kommun
* Swedish College of Travel and Tourism
* Schyst Resande
* Vasaloppet
* Hotell Klockargården
* Rättviks kommun
* Stiftsgården Rättvik
* Visit Rättvik

Vem är Lotta?
Lotta är samhälls- och kulturanalytikern som skolade om sig och blev reseproducent. Hon har lång arbetserfarenhet av att arbeta med och för människor i olika branscher. Detta ger henne en bred och unik kompetens, värdefull för besöksnäringen. Har ni idéer om turismutveckling på er destination eller i ert företag och letar efter en nyfiken, positiv och driftig person kan Lotta vara den ni söker. Från det att ni presenterar er idé eller behov tar Lotta snabbt och med glädje sig an uppgiften. Referenser finns så klart att få. CV skickas gärna på förfrågan!

Kontakta Lotta på lotta@greenowltravel.com eller 073-616 11 10 redan idag för en offert!

 Foto: privat