SOMMAR

Sommartid blomstrar hela Siljansbygden upp och det är underbart att vara i skogen oavsett väder! Sommaren är också vår högsäsong med flera olika turer varje vecka. Följer ni med på våra sommarturer fixar vi med alla aktiviteter, fika och guidning så att ni kan fokusera på att vara tillsammans.

Humla

Välkomna!

Har ni några funderingar är ni självklart välkomna att höra av er till oss på info@greenowltravel.com eller 073-616 11 10, annars följer här lite information som kanske ger svar på en del frågor:

# Bokning
Då vi har begränsat antal platser på våra turer är det bra att vara ute i god tid med er bokning, gärna 1 vecka före. Bokning kan dock oftast ske så sent som klockan 16.00 dagen före (annat kan gälla, se respektive utflykt) För att boka behöver vi kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och gärna e-post) till den som bokar + ålder på medföljande barn. Blir det dåligt väder tvingas vi tyvärr ibland ställa in turen, tex fjärilsafarin då fjärilarna bara flyger när det inte regnar. Givetvis blir ni inte betalningsskyldiga om vi tvingas ställa in turen. Eventuella redan inbetalda pengar återbetalas då på det sätt ni betalat oss.

 

BOKA ENKELT ELLER SKICKA EN FÖRFRÅGAN HÄR!

 

# Avbokning
Kan ske fram till sista anmälningstid, sedan anses bokningen vara bindande. Ingen återbetalning kan tyvärr ske om ni väljer att inte följa med på turen. Vi reserverar oss dock för saker som gör att vi måste ställa in en tur, tex otjänligt väder eller sjukdom. Eventuella redan inbetalade pengar betalas då givetvis tillbaka till er.

# Betalning
Ska alltid ske före turen börjar och kan ske på olika sätt. Vill ni går det bra att betala in i förskott på vårt plusgiro-konto 66 95 99-3. Det går oftast bra att betala på plats med kort (vi använder oss av iZettles säkra betalningssystem) eller kontant (vänligen ta med jämna pengar). Betalningsmöjligheterna varierar beroende på utflykt, hör därför efter med oss i samband med bokning hur utflykten kan betalas. Om ni betalar in i förskott, kom då ihåg att märka er inbetalning med namn samt vilken tur (inkl. datum) betalningen avser så vi vet vem som betalat in. Kvitto får ni när ni betalat, antingen i handen eller via e-post vid förskottsbetalning.