VINTER

Naturen är mysig att hänga i även på vintern! När snön lagt sig som en vit matta syns spår av djur överallt. Mörkret gör det extra spännande och lite varm fika smakar underbart. Följer ni med på våra turer fixar vi med alla aktiviteter, fika och guidning så att ni kan fokusera på att vara tillsammans.

Välkomna!

Har ni några funderingar är ni självklart alltid välkomna att höra av er till oss på info@greenowltravel.com eller 073-616 11 10, annars följer här lite information som kanske ger svar på en del frågor:

# Bokning
Turen bokas genom att skicka ett meddelande till oss på info@greenowltravel.com eller klicka på länken nedan. För att boka behöver vi kontaktuppgifter (namn, telefonnummer och e-post) till den som bokar + ålder på eventuellt medföljande barn.

 

BOKA ELLER SKICKA FÖRFRÅGAN HÄR!

 

# Avbokning
Kan ske fram till dagen före klockan 12, sedan anses bokningen vara bindande. Ingen återbetalning kan tyvärr ske om ni väljer att inte följa med på turen efter det. Vi reserverar oss dock för saker som gör att vi måste ställa in en tur, tex otjänligt väder eller sjukdom. Eventuella redan inbetalade pengar betalas då givetvis tillbaka till er.

# Betalning
Ska alltid ske före turen börjar och kan ske på olika sätt. Vill ni går det bra att betala in i förskott på vårt plusgiro-konto 66 95 99-3. Kvitto skickas per e-post så snart pengarna kommit in till vårt konto. Kom ihåg att märka er förskottsinbetalning med namn samt vilken tur (inkl. datum) betalningen avser så vi vet vem som betalat. Det går också bra att betala på plats med kort (vi använder oss av iZettles säkra betalningssystem) eller kontant (vänligen ta med jämna pengar).