Let’s create the future!

THIS SECTION WILL FOLLOW IN SWEDISH SINCE OUR CONSULTING SERVICES ARE AIMED FOR THE SWEDISH MARKET.

Behöver du hjälp att slipa på dina idéer, er destination, ert besöksmål eller dina produkter? Behöver ni hjälp att synas bättre eller kanske en driven föreläsare eller workshopledare? Då kan Green Owl Travel & Consulting hjälpa er!

Jag som är stolt ägare av Green Owl Travel heter Lotta Backlund och tar gärna konsultuppdrag kopplade till besöksnäringen. Långa eller korta, stora eller små uppdrag spelar ingen roll, låt oss inleda en dialog om vad ni behöver hjälp med och hur jag tror jag kan hjälpa er. De senaste 8 åren har jag bland annat gjort marknadsanalyser, konceptutvecklat naturturism, föreläst om entreprenörskap & destinationsutveckling, arrangerat heldagsutbildningar och workshops om hållbart resande, tagit fram nya koncept, arbetat med marknadsföring och paketering, gjort layout för hemsidor, annonser och trycksaker samt konceptutvecklat besöksmål. Jag har lång arbetserfarenhet av att arbeta med och för människor i olika branscher och brinner för utvecklingsfrågor. Mina utbildningar och tidigare erfarenheter ger mig en bred och unik kompetens, värdefull för besöksnäringen. Har du idéer om utveckling på er destination eller i ditt företag och letar efter en positiv och driftig person kan jag vara den ni söker. Referenser finns så klart att få.

Vem är personen Lotta?

Jag är socialantropolog, samhälls- och kulturanalytiker, reseproducent, kommunikatör, utomhuspedagog och naturvägledare. Jag är kreativ, nyfiken, engagerad, naturälskare, barnkär, positiv och envis. Jag älskar att resa & upptäcka nya platser. Att vandra & njuta av god mat. Att åka längdskidor & gå på snöskor. Att sitta på en stubbe & att springa på mjuka skogsstigar. Jag njuter av varje stund i naturen men allra allra mest i de svenska fjällen med milsvid utsikt och krispig luft. Min hund är min följeslagare, tändstålet mitt favoritverktyg. Min favoritsysselsättning är att samla på naturreservat.

Jag tar gärna uppdrag gällande:

* Destinationsutveckling
* Konceptutveckling
* Produktutveckling
* Paketering
* Kommunikation & marknadsföring

Jag håller dessutom gärna inspirationsföreläsningar inom entreprenörskap, hållbart resande samt turismutveckling, kan hyras in som färd- och aktivitetsledare samt arrangera workshops och teambuilding med naturen som arena.

Tidigare uppdragsgivare:

* Siljan Turism
* Grönklittsgruppen
* Visit Dalarna
* Länsstyrelsen Dalarna
* Trapperservice
* Säters kommun
* Swedish College of Travel and Tourism
* Schyst Resande
* Vasaloppet
* Hotell Klockargården
* Rättviks kommun
* Rättviksbacken
* Stiftsgården Rättvik
* Visit Rättvik
* Rättviks turistförening
* Vikarbyns byalag
* Cykelfrämjandet
* IFK Mora Alpina klubb

Kontakta mig på lotta@greenowltravel.com så lämnar jag en offert!

 

Lotta